15/2/07

L'Àvia Remei protagonista al FòrumVic'07


El proper dijous 15 de febrer, a les 19.00 h. la mediàtica autora de llibres de cuina Àvia Remei, l'autora més venuda de Cossetània Edicions, presentarà el seu últim llibre L'Àvia Remei talla el bacallà a la llibreria La Tralla de Vic (Carrer de la Riera, 5 - 9), dins del fòrum gastronòmic FòrumVic'07 - La Gastroteca.

L'autora

Si diem allò tan típic que "l’Àvia Remei no necessita presentació", no diem cap mentida. Aquesta mataronina és coneguda pels seus llibres: La cuina de l’Àvia Remei (2001), Plats i secrets de l’Àvia Remei (2003) i Àvia Remei, vull cuinar (2004), (tots tres traduïts al castellà), amb il·lustracions de la seva filla, Cristina Martí. També ha contribuït a la seva popularitat la participació en diversos programes de ràdio i televisió. Però el que poca gent sap (encara) és que l’Àvia Remei va regentar durant anys, junt amb el seu marit i els seus sogres, la bacallaneria anomenada Can Reitons, al cor de Mataró, i fruit d’aquesta experiència ara ens ofereix aquest nou títol, L’Àvia Remei talla el bacallà. Bon profit!

Fitxa tècnica
Títol: L’Àvia Remei talla el bacallà
Autora: Remei Ribas Aguilera
Nombre de pàgines: 184
Enquadernació: tapa dura
Mida: 15,5 x 23 cm
Preu: 13,80 euros
ISBN: 84-9791-177-6