24/4/07

Autors de Cossetània signen a Barcelona



Els autors de Cossetània Edicions Xavier Graset, Enric Calpena, Àvia Remei i Jaume Mestres (i Antoni Tortajada i Pol Izquierdo com a representants dels llibres de TV3) van signar el 23 d'abril els seus exemplars a les parades de les llibreries de Barcelona.
Els llibres Bèsties de Jaume Sañé, Bon vent de Xavier Graset, Històries de Catalunya d'Enric Calpena i Esther Rodríguez, Vietnam de Jaume Mestres i els llibres de l'Àvia Remei (La cuina de l'Àvia Remei, Plats i secrets de l'Àvia Remei i L'Àvia Remei talla el bacallà) van tenir una bona acceptació entre el públic barceloní.
Dins del rànquing dels més venuts hi constàven autors amb els quals Cossetània ja havia editat altres llibres, com Martí Gironell i Andreu Carranza. Martí Gironell que situava el seu llibre El pont dels jueus en el 2n lloc, havia publicat antreriorment La ciutat dels somriures (que serà traduïda a l'italià properament) i Andreu Carranza, que triomfava amb La clau Gaudí, és l'autor també de El invierno del Tigre publicat per Lectio Ediciones, la marca editorial en castellà de Cossetània Edicions.