17/9/08

Vicent Villena, delegat territorial d'Ensenyament, destacà el valor didàctic del llibre "El Drac de Tarragona"

Presentació del llibre El Drac de Tarragona a la Casa de la Festa

El llibre El Drac de Tarragona, de Marta Badia i Gerard Elies, es va presentar dimarts 16 de setembre a la Casa de la Festa de Tarragona.
La presentació del llibre va anar a càrrec de Vicent Villena, delegat territorial d'Ensenyament a Tarragona. Segons Villena és molt important que es publiquin materials d'aquest tipus perquè contribueixen a fer possible que sectors amplis de la societat que no estan tan arrelats a la ciutat de Tarragona i als seus costums, especialment des de les edats més joves, coneguin els elements tradicionals i a partir d'aquest coneixement facin el pas de sentir-los com a propis.
Villena també va destacar la rica bibliografia i, especialment, les àmplies referències de webs d'interès. Així mateix, comentà que el llibre conté referències a l'assignatura d'educació per a la ciutadania, com a exemple que la publicació que es presentava està al dia.

El llibre és el primer de la col·lecció Santa Tecla a les escoles que és coeditat per Cossetània. Els números 3 i 4 de la col·lecció ja estan exhaurits.