21/5/09

"Els 50 millors barrancs pel Massís del Port" ofereix una recopilació dels precipicis més interessants del Port

El llibre Els 50 millors barrancs pel Massís del Port, de Carles Martínez, es presentarà divendres 22 de maig, a les 8 del vespre, a l’Observatori de l’Ebre.
La presentació del llibre anirà a càrrec de Carlos Loaso, hidrogeòleg.

Aquest llibre ofereix una recopilació dels barrancs més interessants del fantàstic Massís del Port. Són més de 150 els barrancs explorats, però n’he seleccionat 50, ja que cadascun té una petita o gran història per explicar. Trobareu també apunts sobre tècnica, així com informació i consells per moure-us per la zona. Que el gaudiu i els temporals de llevant us acompanyin.

Carles Martínez:
Carles Martínez és l’actual president de l’Espeleo Club Tortosa (ECT). Ha format part com a monitor i instructor durant 20 anys de l’equip docent de la Federació Catalana d’Espeleologia. Juntament amb bons companys i amics, va crear el Departament de Canyons i Engorjats de l’Escola Catalana d’Espeleologia, del qual va ser director del primer curs de perfeccionament. Gran amant de la natura i l’esport de muntanya, és un entusiasta defensor d’aquestes activitats. En l’edició Gorg 08 li fou entregada la menció especial al veterà nacional.