19/11/10

"La vall del Fluvià en BTT" presenta un espai singular amb camins, corriols i pistes per a tots els gustos i dificultats

El llibre La vall del Fluvià en BTT. Pedalant per l'antic comtat de Besalú. 18 itineraris, de Joan Bosch i Font, es presenta aquest divendres 19 de novembre, a les 8 del vespre, a la sala d'actes de l'Ajuntament de Besalú.
La presentació anirà a càrrec de Lluís Guinó, alcalde de Besalú.

La vall del Fluvià és un espai natural molt singular per a la pràctica de la BTT. En aquesta guia trobareu camins, corriols i pistes que no surten en cap mapa, però també senders i bones pistes per pedalar. Hi trobareu itineraris per a tots els gustos i dificultats, per posar-vos a prova i per anar de passeig en família. La generosa vegetació de la zona acompanya la gran riquesa d’art romànic que trobarem en ruta: ermites, esglésies i masies de gran bellesa. Tots els itineraris d’aquesta guia són circulars i tenen el seu punt de sortida i arribada a la vila comtal de Besalú. Un poble que per la seva història és fuster i matalasser del bressol de Catalunya.

Joan Bosch i Font
Joan Bosch i Font va néixer a Besalú el 1968. És escalador i promotor de l’Escola d’Escalada El Castell dels Moros de Beuda. Com a alpinista ha fet l’Himàlaia (1988) i el Karakorum (1993) i; com a ciclista de muntanya, el Petit Tibet (2009), on completa més de 1.000 km al nord de l’Índia, tot superant colls de més de 5.000 metres al Ladakh. Va ser president del Centre Excursionista Besalú des del 1994 fins al 1998, i és soci fundador del Club Btt Besalú Desfrenats. Ha publicat articles d’escalada en revistes especialitzades i la seva activitat professional està lligada al món dels esports de muntanya.